Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


David Caruso: A férfi a tökéletesség álarca mögött

2009.05.27

Ismerjük-e egyáltalán? Minden hírben csak mint Lara Croft férjeként szerepel, pedig lenne mit megmutatnia. Eddig senki sem ásott a múltja mélyére, hiszen a kép, hogy hűen tart ki Lara mellett, s mindenben támogatja, senkit sem késztet arra, hogy rosszat gondoljon…

 

Egyik exe szerint lelki szemetesládának használ minden nőt, aki közel kerül hozzá. Nos, ilyesmire Lara még nem panaszkodott. Vagy csak titkolja? Oknak talán a túlhajszolt munkavállalást lehet megjegyezni: ugyanis Mr. Caruso a CSI-ban dolgozik sok éve, és mivel ő a főnök, ráhárulhat a legtöbb a stressz. Csak nehezíti a helyzetet, hogy sok ember gondját (áldozatok családja) ő viseli. Talán ezért hagyhatta el otthon jobban magát.

 

Pár évtizede majdnem belehalt alkoholizmusába. Ezt már a múlt évi hírekből is ki lehetett következtetni, mikor 2008 júliusában ismét a pohár fenekére nézett válságba került házassága miatt. A dolog nemcsak azért volt kínos, mert régen is állandó társasága volt az alkoholnak, hanem munkája miatt is; szerencsére nem rúgták ki, csak 3 hónapra felfüggesztették. Mikor még nem volt ismert, egyszer eléggé közel került a halálhoz: gyomormosáson esett át szenvedélye miatt.

 

Még mindig gyászol. Első felesége, Marisol 3 éve halt meg, pár nappal azután, hogy házasságukat megkötötték. A gyilkost később az akkor már rég hadnagy Caruso zárta be, ahol a férfi halálbüntetést kapott. Közeli barátoktól tudni, hogy Mr. Caruso képtelen beszélni Marisolról, a cinkes azonban az, hogy Larával sem osztja meg ilyenfajta problémáit. Sokan már megejtették, hogy a férfi még mindig Marisolt szeretheti, és akárhogy próbálkozik, Lara sosem fog az elhunyt ex-feleség helyére kerülni.

 

Állítólag abortuszt akart, amikor megtudta, hogy Lara terhes tőle. Nagyon úgy tűnik, hogy az ominózus ’gyors-gyermekvállalás’ derülnek csak ki a titkok. Tény volt, hogy Laráék kapcsolatuk nagyon korai időszakában lettek szülők, tervezetlenül. Ugyanis még össze sem jöttek, amikor egy külföldi helyszínelés alkalmával egyéjszakás kaland címmel összejött az első gyerek. Lara terhessége csak 5 hónappal később derült ki,  és még őket is meglepetéssel érte. Titkos források szerint Caruso korántsem akart gyermeket, ezért azt akarta, hogy Lara vetesse el a gyermeket – persze, hogy a nő ellenkezett. Persze nemcsak a „nem akarás” vezérelte a férfit; a pletykák szerint Lara keresztapjaként nem akart apa lenni, és a korára is hivatkozott (Caruso akkor volt 52 éves). A dolog azonban mégiscsak jól sült el, mert Annabeth-t nagyon szeretik, és már 9 hónapos a csemete, Lara pedig újra teherbe esett, és immár 6 hónapos terhes egy ikrekkel.

 

Egyszer megverte Richard Sullins-ot. A leghíresebb Lara Croft-szerető, Sullins valójában elég sokszor avatkozott bele Crofték életébe, de az ominózus pankráció még akkor történt, amikor Lara és Caruso még nem jöttek össze. Sullins állítólag azzal próbálta felhergelni a férfit, hogy megerőszakolta Caruso akkori barátnőjét, Lisát. Belső információk szerint Caruso végül a balegyenes mellett döntött, és betörte Sullins orrát és eltörte az egyik kezét is. Meglepő módon Sullins nem perelte be Carusót emiatt, sőt, a kórházban is azt hazudta, hogy csak leesett a lépcső tetejéről. Valószínűleg a terve csak a felidegesítés volt. Azóta hiába próbálta meg újra ezt, sem azzal, hogy ismét közel került Larához és majdnem elhódította, nem tudta kivívni Caruso ellenszenvét, ugyanis a hadnagy nem vesz tudomást róla. Annyira nem, hogy már be is perelte Sullins-ot Lara zaklatásáért.

 

Eljegyezte Amina Islamot tavaly nyáron, amikor a Larával való házassága válságban volt.

Erről sem szólt sose a fáma, de tényleg, 2008 júliusában, Rómában megkérte szeretője kezét.  A pletykák szerint Lara erről sosem szerzett tudomást, mert egy nappal később a páros (Lara és Caruso) már ismét együtt volt Floridában. Ma már csak kis ’mellékhírként’ emlegetik ezt. A kérdés, hogy ha ismét balhé lesz, Caruso vajon ilyen gyorsan lelép majd?

 

Viszont nem igaz, hogy…

 

-                      Frank Wilson szerint Caruso egoista, és az egoizmusa már az egekben jár.

-                      Nem kedveli Mara Jade-et. Sokan állították, hogy sokszor üvöltözik Lara nővérével, de ez sem igaz. Nem cáfolható, hogy sokszor voltak nézeteltéréseik, de később mindig béke lett újra.

-                      Nem törődik a gyermekeivel.  A hírek szerint ugyanis annyi időt tölt Annabeth-szel, amennyit a munkája megenged, és fiát, Kyle-t is magához költöztette, hogy teljes legyen a család.

-                      A magánélete befolyásolja a munkáját. Nem, Caruso teljesen független a munkában, és hiába Lara főnöke, a hírek szerint mindig is csak átlagos kollégának tekintette, és sosem kivételezett. Nem úgy, mint otthon. J