Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Croft család szerelmes párjai - a lehetséges jövőjük százalékban

2009.05.31

Kb. egy éve is leközöltünk egy ilyen cikket. Ezáltal talán látszik az a változás, ami 1 év okozott a szerelmükben. Rengetegen váltottak párt azóta, de voltak, akik hűségesek maradtak. Újabb összefoglaló az LCA-tól.

JOHN CROFT

Tavaly: még Sara Tancredi párja volt, születendő ikreik boldog szülei voltak.

Jelenleg: jó néhány hónapja szakított Sarával, és a szakítás nagyon megviselte. Jelenleg John futó románcokban leli a boldogságot, a hírek szerint David Caruso egyik ismerősével, Susie-val és egy Claire nevű nővel találkozgat.

Mit hozhat a jövő? John igazán hűséges típus, eddig két komolyabb kapcsolata volt, első nejével, Kate Moss-szal és Sarával. Valószínűleg tartósabb kapcsolatot akar majd, amit remélhetőleg meg fog találni.

SARA TANCREDI

Tavaly: John Croft párja volt, és ikreket szült neki.

Jelenleg: a Johnnal való szakítás után Sara Mara Jade ex-vőlegényével lépett le, de a férfi kb. két hete agyi tumor következtében elhunyt. Sara jelenleg Chicagóban gyászol.

Mit hozhat a jövő? Sara a családtagok szerint nagyon szerény, mégis vonzó nő, így nem lesz nehéz majd társat találnia magának. Már ha erre a döntésre jut.

MARA JADE & JOHN CHLAVI ËR

Tavaly: Mara John Doggett-tel járt, és házasságot kötött vele, plusz Christien Bale-lel. Később szakítottak és válás lett belőle, majd Mara Wentworth Millerrel járt. John Egyiptomban dolgozott, és 3-4 hónapja érkezett haza. Rögtön egy pár lettek.

Jelenleg: az esküvőt tervezik. Gyenge lábakon áll, mert Mara ki-kikacsintgat a kapcsolatból, és egy másik férfival is találkozgat. John állítólag nem tud a megcsalásokról.

Ennyi ideje vannak együtt: másfél hónap.

Korkülönbség: Mara 40, John 37 éves. 3 év korkülönbség.

Mit hozhat a jövő? Sokak szerint szakítást, és a sok megcsalás és titkolózás után mi is erre bólintunk rá.

25 %

LARA CROFT & DAVID CARUSO

Tavaly: Laráék már akkor is együtt voltak, első gyermekük érkezését várták.

Jelenleg: hiába a megannyi botrány, és Richard Sullins feltűnése, a páros kapcsolata megtörhetetlen. Mikor már temettük volna a kapcsolatukat, ők újra felépítették azt, amit azelőtt leromboltak. Lara jelenleg ikreket vár július elejére. A páros egyébként 13 hónapja házas, és több mint 1 éve vannak együtt. Lányuk, Annabeth 10 hónapos lesz.

Korkülönbség: Lara 34, Caruso 53 éves. 19 év korkülönbség.

Mit hozhat a jövő? Nos, valószínűleg nekik sem lesz könnyű három gyermek nevelése, de biztosan elboldogulnak. Viszont így dupla lesz az öröm.

90 %

MIGHELLA STERNKERN

Tavaly: Andrew Sternkern párja volt, de már akkor is balhé volt, mert a férfi nem akart gyermeket vállalni.

Jelenleg: Mighella 3 hónapos terhes, és zátonyra futott a házassága. Valószínűleg egyedülálló nőként fogja nevelni gyermekét.

Mit hozhat a jövő? Mighella mindezek előtt is belevaló nő volt, az egyedülállóság nem lesz gond neki. Minden idejét a gyerek fogja lekötni, és talán ad még egy esélyt férjének.

ANDREW STERNKERN

Tavaly: Mighella Sternkern férje volt, és a veszekedések mindennapi okozója.

Jelenleg: Nem érdekli, hogy felesége milyen nehéz helyzetben van. A gyermektől is eltekintett, és mikor egyszer neje eltűnt, akkor sem izgult. Egyszerűen érdektelen.

Mit hozhat a jövő? Mr. Sternkern valószínűleg agglegény marad, és gyermeke hétvégi apukája. Párkapcsolat? Valószínűleg nem igazán.