Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Our Valentine will be Very Unforgettable

2009.02.11

"Olyan érzésem van, mintha csak tegnap ismerkedtünk volna meg a férjemmel!"

Exkluzív interjú Lara Crofttal: családról, a közelgő Valentinnapról, az érzésről, hogy már 1 éve van együtt férjével

Interjúvoló: Mark Goldenberg (BLEUCK)

Régen hallottunk Lara Croftól: az elmúlt napokban kevés hír érkezett róla: de ennek is megvan a nyomós oka. Ki akarna a középpontban lenni, mikor van fontosabb dolga is a nyilvánosság előtti szereplésen kívül? Larának bizony van. Kislánya, Annabeth már 6 hónapos. Csak úgy szalad az idő!

Larával Miamiban, egy hangulatos étteremben találkozok.

Mark Goldenberg: Üdvözlöm, Ms. Croft.

Lara Croft: Na igen. Mostanában mindenki, aki nem áll közel hozzám, így szólít. A húgom, Mara (Mara Jade, Lara másod-unokatestvére, de mindketten nővéreknek vallják egymást - a szerk.) ébresztett rá, hogy már házas vagyok. (nevet)

Szóval akkor hivatalosan is Mrs. Caruso?

Üdvözlöm én is.

Ha már a házasság témánál vagyunk, meséljen róla.

Ha jól tudom, 9 hónapja vagyok házas - régebben folyton utánaszámoltam, és büszke voltam magamban, hogy ennyire magabiztos vagyok ebben a kapcsolatban. Mostanában elmúlt ez az érzés: rájöttem, hogy nem a számok a fontosak, hanem az érzés, amit a férjem iránt érzek, és hogy tudom, nem fog megszűnni.

És hát nemsokára évforduló ugyebár! 1 éve vannak együtt!

Meglepett, mikor mások is emlékeztettek rá. Úgy érzem, mintha csak tegnap ismertem volna meg Davidet. Az érzéseim még annyira frissek és szenvedélyesek iránta, hogy fel sem tűnt: már 1 év eltelt az együttjárásunk kezdete óta. Azonban azt is fel kell vállalni, hogy rengeteg nehézségen ment keresztül a kapcsolatunk, de sosem fordult meg a fejemben, hogy egyszer is szakítsunk. Végig kitartottunk egymás mellett, és ha valamit mégis rosszul csináltam, tudtam, ki az igazi.

Terveznek valamilyen ünneplést ennek alkalmából?

Vannak olyan tervek, hogy Aspenbe utazunk - de úgy igazából nem gondoltuk át. Számunkra az is áldás, ha együtt lehetünk.

Úgy hallottam, a család szerelmes párjai mind külföldre utaznak Valentinnap alkalmából.

Igen, ez így igaz. Mara és Wentworth Párizsba utaznak, Mimi és Bandi (Mighella és Andrew Sternkern, a Croft családban élő házaspár - a szerk.) pedig Aspenbe utazik.

És Ön és a férje?

Erre sem készültek még tervek. Régebben folyton izgultam február 14.-ke miatt, de most... azt hiszem, nálunk mindennap Valentinnap volt eddig. De azt hiszem, mi klasszikusban visszük végig a napot: Annabeth-t Sebastianhoz visszük, kettesben töltjük a napot, este gyertyafényes vacsora mellett koccintunk a családunkra.

Nagyon romantikusan hangzik!

Az is lesz. (mosolyog)

A pletykák szerint Ön és Ms. Jade összevesztek a közelmúltban.

Igen, volt egy összezördülés. De melyik családban nincs? Mara mostanában folyton azzal piszkálgat, hogy a férjem életkorára tesz kompromittáló megjegyzéseket, hogy ezzel felbosszantson. Sikerül is! Nem is tudom, van-e olyan családtag, aki egyáltalán elfogadta, hogy a férjem 12 évvel idősebb nálam. Engem jó pár éve egyáltalán nem izgat, ki hány éves. Nem olyan alkalmi kapcsolatban élünk, melynek fő alappillére az életkor. Negatív oldaláról magasról teszek arra, hogy David 53 éves. Pozitív oldalról... nos, örülök, hogy ilyen tapasztalt, és megbízható, őszinte, gyengéd... egyszerűen biztonságban érzem magam mellette.

Örökbefogadott lánya, Mariah pár hete elköltözött.

Minden bejelentés nélkül. Kit érdekel, ha most boldogabb, mint valaha? Ok nincs az aggodalomra, telefonon tartjuk a kapcsolatot, és minden hétvégét együtt töltünk. Megbízom azokban az emberekben, akikkel van. Nem kényszeríthetem Mariah-t arra, hogy azt tegye, ami számára szenvedés.

Pár napja jelent meg a Transporter 3 premierjén. Theodore Bagwell-lel.

Ismétlem: semmi ok az aggodalomra. Teddy kedves ismerősöm, nem szívességet tettem neki azzal, hogy elkísértem a filmjére. Érdekelt, őszintén. Nagyon jól alakította a szerepét. A premiert követő időben semmi sem történt közöttünk - ez tény.

Remélem, szerelmesen fog eltelni a Valentinnap.

David mellett máshogyan nem is sülhetne el. A Valentinnapunk felejthetetlen lesz. :)

Mark Goldenberg BLEUCK /Lara Croft/ 2009.02.11.