Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mighella Sternkern: teljes anyagi támogatást kap Carusótól

2009.05.12

Igazán jó dolga van Mighella Sternkernnek: már akkor sem kellett nélkülöznie, amikor még csak a Croft kúriában élt, de mióta hozzáment Andrew Sternkernhez, nem muszáj dolgoznia ahhoz, hogy eltartsa családját. A 32 éves Mighella nemrég ugyan asszisztensi munkát vállalt a CSI-ban, férjével együtt - aki a büfében dolgozik -, igazából Laráék segélyéből él. Igazán sokat köszönhet David Caruso vajszívének: a férfi ugyanis pár hónapja megengedte neki és férjének, hogy a Los Angeles-i villájukban élhessenek.

Ám a kedves engedély után Caruso nem gondolta, hogy sokat fog fizetni az incidensért: pár héttel később a villa pincéje állítólag annyira beázott, hogy a helyreállítás habár nem milliókba, de a részletek szerint rengeteg pénzébe került a Caruso kasszának. Azt nem is említve, hogy Laráék - pusztán kedvességből - még a lakbért is fizetik Sternkernéknek.

Eddig is tény volt, hogy Mighelláék egyáltalán nem olyan anyagiasak, mint Laráék, de nem esik nehezükre kölcsön kérni - nemrég Andrew állt Lara elé, hogy pénzelje legújabb vállalkozását, a filmforgatást. A hírek szerint Lara nemet mondott, mire Caruso felelt igent. Lara érthetően nem akar annyira költekezni, mert a végén még ők fognak eladósodni. Nos, ha így gondolja, akkor nem tudja, hogy 1 éve a Caruso kasszában még "csak" 260 milliárd dollár volt.

Az is egy tény, ami Caruso szándékait mozgathatja, hogy Mighella férje első gyermekével terhes. Így nyilvánvaló, hogy segíteni akar.

Mighellát nemrég lekapták Los Angelesben.

mighellasternkernlivesl.jpgmighellasternkernliveslk.jpgmighellasternkernlivesl.jpg