Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Furcsa névvel rukkolt elő a rokon házaspár

2009.04.27

A névválasztás a Croft családban eddig mindig láthatatlan tényező volt, mindenki a pillanat hevében döntötte el, hogyan nevezi el gyermekét. Ám a Croft családhoz tartozó házaspár, Mighella Sternkern és Andrew Sternkern már most eldöntötték, mi lesz születendő csemetéjük neve. Nem tudni, miért, de a kismama Palpatina Salvatorának akarja hivatni a picit - ismeretes, Lara Croft nagyszülőjének, Rosalinda O'Harának élettársát Palpatine-nak hívják; talán ezért gondolta úgy a Miminek becézett asszony, hogy ezzel tiszteli meg a férfit.

Hogy Laráék miért pont az Annabeth nevet választották, titok, de Frank Wilson arról pletykált még annak idején, hogy a pici Annabeth Gish-ről, egy színésznőről kapta a nevét, de hozzátette, hogy akár egy mitikus történelmi alakról, Anna Valerious-ról nevezték el. A kislány második keresztneve, a Madison viszont tény, hogy Mr. David Caruso elhunyt öccsének szerelemgyerekéről lett elnevezve.

Mara Jade egyszem kislánya, Aylah pedig egy régi Jedi mesternő nevét viszi tovább.

Laráék születendő ikreinek neve már meg is lett említve, de Wilson szerint egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a nevük. A kislányt elvileg Angelina Juliának, míg a kisfiút Horatio Jr.-nak fogják hívni. Állítólag felmerült a Sasha és a Joy is. A kisfiúnak a pletykák szerint a szülei nagyon nehezen találtak nevet.