Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Exénél fog lakni a fotózás ideje alatt

2009.06.18

Kevesen tudják, de Ms. Croft jó pár évvel ezelőtt még egy Kerima Moda nevű divatcégnél dolgozott, mint asszisztens. A kisasszony azokban az időkben ismerkedett meg főnökével, Richard Von Brahmberggel (36), akivel később el is jegyezték egymást.

Lara a minap kapott egy ajánlatot, miszerint a Kerima új kollekcióját kellene reklámoznia; a kollekció egyébként jelenleg kismama-ruhákat árusít. Tegnap délelőtt pedig együtt látták Richardot és Larát Miamiban egy étteremben, és Frank Wilson szerint a német férfi meggyőzte Larát, hogy legyen a kampány reklámarca, és egyben a modellje is. Tudnivaló, hogy a kisasszony régebben modellkedett is. Azonban ehhez Németországba, Berlinbe kellene utaznia...

Frank szerint Lara erre is rábólintott, ráadásul az is kiszivárgott, hogy Lara ezidő alatt Richardnál fog lakni, a Von Brahmberg-villában. Nem kérdéses, hogy Laráék valószínűleg nem fognak összemelegedni, hiszen a flegma Richard érdekeit most teljesen más köti le. "Richard mindig is a jégkirályt játszotta. Emiatt mentek szét Larával anno." teszi hozzá Frank.

A fotózás ezen a hétvégén lesz.

karim84d81.jpg