Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elhagyták, elszakították tőle a gyerekeit... mihez kezd az ex-férj?

2009.07.04

Csak találgatni lehet, mit érezhet most Lara Croft ex-férje, az 53 éves David Caruso. A sajtó mostanában teljesen el van foglalva Laráék miatt, viszont a "hátrahagyottakkal" már nem foglalkozik. Lara az interjújában úgy nyilatkozott, hogy Carusót sokként érte a szakítás, és az elköltözés - és kegyetlenül még hozzátette, hogy már ex-férje gondja a talpraállás. Ennyire nem jelentene már a nőnek semmit Caruso? Félő, hogy a tragikus események után a férfi újra alkohollal próbálná meg elfelejteni bánatát, de sokak szerint Caruso elég erős ahhoz, hogy felszínre tudjon kerülni. Pedig a nehéz időszak számára csak pár napja kezdődött el.

Valójában tényleg egyik napról a másikra kellett szakítania régi életével, akarata ellenére. Lara ugyanis hirtelen ötlettől vezérelve utazott el Indiába, a 10 hónapos Annabeth-t és az ikreket pedig nagymamájára, Rosalinda O'Harára bízta - mindezt az apa, Caruso tudta nélkül. Paparazzók szerint Laráék azóta már kétszer találkoztak, egyszer egy partin, ami után Caruso állítólag nagyon ingerülten távozott vissza Floridába. A második találkozó már a válási tárgyaláson volt, ahol a jelek szerint Caruso már beletörődött sorsába, és mindent úgy tett, ahogy Lara kérte: tegnap hivatalosan is elváltak.

A hírek szerint a férfi csak félig-meddig választotta a munkába fordulást, ugyanis belsősök szerint Caruso nemrég egyik ismerősével, Mighella Sternkernnel mulatta az időt. A pszichológusok szerint ez eléggé komplikált módja annak, hogy feldolgozzuk a válást, de Caruso számára sajnos túlságosan is sokat jelenthetett házassága és gyermekei, ezért még jobban összeomlott az üres villa láttára. Paparazzók szerint a floridai villa már napok óta üresen áll, mivel Caruso nemigen jár haza - az éjszakákat is sokszor munkával tölti, és legtöbbször a kocsijában alszik.

Azok a pletykák, miszerint Laráék már a családalapításra gondolnak, még jobban összetörhette Caruso szívét - ráadásul fia, Kyle is állítólag megelégelte a családi drámát, és hazautazott Los Angelesbe anyjához. Hogy a másik félt, Larát hogyan érinti a szakítás, az interjújából derült ki homályosan; hogy őt is megviselte, de már továbblépett.

A legújabb párkapcsolat Mohinder Suresh-sel azonban még annyira friss, hogy sokan még véleményt sem tudtak mondani róla; Lara viszont interjújában biztosított mindenkit, hogy nagyon boldog a 35 éves indiai genetikussal. A pár jelenleg a legtávolabb él Carusótól: Indiában találtak otthonra, egy tengerparti várocskában.